Ebattákról

Ebattákról, vagyis Imréről aki 1998-ban, Miklósról, aki 2000-ben és Gábor barátról, aki 2008 júniusában született. Az egyik csodabogár, a másik nagyfülű és a harmadik egész egyszerűen egy hős.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hozzászólások

  • Szorsa: Szia! Szóval olvastál, nem is tudtam. Bezárt, de meghívóval tudod olvasni továbbra is, csak kell e... (2011.02.19. 16:31) Le a pelenkával
  • ildiko78: Szia a harmadik gyerkőcnél én is meguntam a papírpelust, moshatóra váltottunk ha érdekel szívese... (2011.02.18. 08:24) Le a pelenkával
  • misspony: Hogy én mennyire örülök Nektek!!!!!!!!!! Mikor dolgoztam, naponta jöttem megnézni, vannak-e hírek... (2011.02.14. 10:43) Le a pelenkával
  • tsetten: Szia Rencsi, köszönöm! Szia Orsi, olvastalak, amíg be nem zártál, most is zárva vagy? (2011.02.12. 20:17) Szüléstörténet, Geréb Ágnesnek dedikálva
  • szorsa: Kedves asszonytársam! Nagyon meghatódva olvastam az írásodat! 6 otthonszületett fiú gyermekünk va... (2011.01.26. 12:53) Szüléstörténet, Geréb Ágnesnek dedikálva
  • Utolsó 20
br

Legjobb barátaink az állatok

2009.02.03. 20:28 tsetten

Akiket ajánlok

Volt ez az ölelgetős játék, amikor játékos naplóírók további naplóírókat "ölelgettek", gondolom ismertetetés és népszerűsítés céljából. (Vagy mert éppen ölelgetős kedvükben voltak)

Hozzám is elért ez a játék, de most a szokásos játéklogót meg az obligált szöveget nem másolom ide be.

Viszont van néhány olyan napló, ember és gyerek, akik számomra nagyon fontosak. Akiktől én rengeteget tanultam, tanulok, és akiket én nagyon nagyon nagyon a figyelmetekbe ajánlok.

Szirkáékról például kiderült, hogy gyermekeink vélhetőleg ugyanabból a meséből jönnek. Legalábbis ugyanúgy tudnak örülni, játszani, és mindegyikőjüknek a kedvenc tévéműsora a sütőben sülő pogácsa. Szirka down szindrómás kislány: ezzel a ténnyel együtt különleges, utánozhatatlan és lenyűgöző. Az is lenyűgöző, ahogyan az édesanyja foglalkozik vele, és foglalkozik mindazokkal, akik még nem értik, hogy a down szindróma nem átok, hanem egy élethelyzet. S mint minden más élethelyzet ezzel is csak együtt élni lehet. Méghozzá nagyon boldogan.

Pomogácsék szintén különleges csapat.  Áron és Adél elválaszthatatlan haverok, Apafej mint blogger örök és mély, megbonthatatlan barátságukat dokumentálja a naplójában. Adél down szindrómás szintén, amúgy elmélyült zeneértő és versfogyasztó. Igazi, utánozhatatlan pomogács.

Timur egy olyan fickó, akinek volt gyűszűnyi méretű vérnyomásmérője,  egy igazi atomgyerek, cimlapfiú. Hihetetlen képes történetét feltétlenül lapozzátok fel.

Aztán itt van Máté és Bebe, a portásnők szívtiprói, futólépésben faragnak rímeket, és udvarolnak ki falatokat. Máté autista, Bebe down szindrómás: pontosan értik a helyüket a világban. Ki mondhatja el ezt magáról közülünk?

 

Hogy miért őket ajánlom? Azért, mert nincs szülő, aki biztosan tudná, hogy soha nem kell majd olyan nehézségekkel szembenéznie, mint a fenti gyerekek szülei. Azért, mert sokan szeretnénk annyira boldoggá tenni a gyermekeinket, mint ahogy Pomogácséknak, Szirkáéknak vagy akár Bebééknek sikerül. Fogok még a Down szindrómás, és egyébb hasonló helyzetben élő gyerekekről írni. De addig is fogadjátok nagy nagy szeretettel és olvassátok olyan élvezettel őket, ahogy én teszem nap mint nap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebattak.blog.hu/api/trackback/id/tr89921019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása